Kabelmanagement

Verbeter je werkomgeving met professioneel kabelmanagement. Ontdek hoe onze oplossingen voor gestroomlijnde bekabeling chaos verminderen, veiligheid verhogen en uw professionele uitstraling verbeteren.

Kabelmanagement van de toekomst

Onderdeel van de moderne werkomgeving is een opgeruimde inrichting. Zorg daarom voor professioneel kabelmanagement. Vooral in een modern uitgerust kantoor, waar flexibele en ergonomische werkplekken de ruimte vragen. Hier wil je alle kabels fraai wegwerken, maar tegelijkertijd zorgen voor een perfecte werkende (data)stroom. Wij helpen hier graag bij. Medewerkers en bezoekers zullen het verschil ervaren. Profiteer van de ervaring van onze interieurspecialisten!

Kabelmanagement door Perla kantoorinrichting
Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wil je computers zo mooi mogelijk wegwerken? Of wil je simpelweg weten wat de kosten zijn voor het moderne kabelmanagement? Wat je vraag ook is, stel hem aan ons. Wij kijken samen naar de beste oplossing.

Waarom professioneel kabelmanagement?

Het goed managen van kabels is onzichtbaar, maar daarom niet minder belangrijk. Je wilt een kluwen aan stroom-, telefonie- en databekabeling op de werkvloer voorkomen. Deze zorgt immers voor chaos, struikelgevaar en beschadiging van kostbare apparatuur en werktijd. De Total Cost of Ownership is te hoog. Ook schaadt rommelig interieur het bedrijfsimago.

Kabelmanagement Perla kantoorinrichting