Concentratie, overleg units en belcellen

Met de komst van open kantoortuinen, is het inrichten van de werkomgeving veranderd. Het interieur moet zowel voor vergaderen, telefoneren als geconcentreerd werken geschikt zijn. De moderne kantoortuin richten wij daarom in met concentratie units en belcellen.

Deze ruimtes zetten we in als flexplek, overlegplek of als stilteplek en bieden daarnaast plaats voor één of meerdere personen. Onze concentratie units maken efficiënt gebruik van de ruimte en zorgen ervoor dat werknemers in alle rust hun werk kunnen doen.

Concentratie units

Belcellen

Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor onze belcellen of concentratie units?

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en informeer naar onze speciale projectprijzen. Via onderstaande contact buttons, heb je snel antwoord op al je vragen!

Contact opnemen

Contact opnemen

Of laat een bericht achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De verschillende concentratie units en belcellen

Om aan de diverse behoeften te voldoen, bieden wij een breed assortiment aan concentratie units en belcellen. Of u nu op zoek bent naar een stille werkplek voor één persoon of grotere concentratie units voor meerdere personen. Onze producten zijn met oog voor kwaliteit, comfort en design gekozen, zodat ze naadloos integreren in je huidige interieur en bijdragen aan een aangename werkomgeving.

Onze akoestische belcellen en overleg units zijn ontworpen om effectieve communicatie te bevorderen. Deze geluiddichte werkplekken bieden een rustige omgeving waarin medewerkers ongestoord kunnen telefoneren of vergaderen in een open kantoorruimte.

Even in stilte terugtrekken

Een open kantoortuin heeft een positieve invloed op onze creativiteit en bevordert daarbij samenwerkingen in teamverband. Toch hebben werknemers ook behoefte aan een plek waar ze ongestoord hun eigen werk doen, rustig een overleg houden of in stilte een telefoontje plegen. Concentratie units maken dit mogelijk. Even in alle rust terugtrekken, zodat je gefocust en productief je werk kunt uitvoeren. Met het inrichten van de juiste ruimtes geef je werknemers de vrijheid om een plek te kiezen waar ze op dat moment behoefte aan hebben.

 

Akoestische oplossingen

Open ruimtes zijn er niet voor niets en deze willen we niet opnieuw indelen met dichte kamers. Onze concentratie units zijn daarom deels open, maar wel voorzien van akoestische oplossingen. We hebben dus geen muren meer tot aan het plafond, maar wekken wel de illusie alsof je afgezonderd zit. Dankzij de absorberende materialen worden storende factoren daarnaast opgevangen. Hierdoor ontstaat er een ruimte waar je gefocust kunt werken, zonder het contact met de omgeving te verliezen.

Creatieve kantoorinrichting met concentratie units

Naast de rust die stilteruimtes en concentratie units verzorgen, zijn ze ook een prachtige aanvulling op de uitstraling van je kantoor. De afbeeldingen onderaan deze pagina laten een greep zien uit de vele mogelijkheden rondom concentratie units. De huisjes en hokjes stemmen wij af op de kleuren en materialen van het huidige interieur. En door daarnaast creatief om te gaan met wandpanelen, hoge rugleuningen, belcellen en informele hokjes, behoud je het ideale evenwicht tussen een rustige werkomgeving en een origineel interieurontwerp.