3D visualisatie

Wij begrijpen dat het visualiseren van een nieuw kantoorontwerp een cruciale stap is in het creatieve proces. Daarom maken wij gebruik van  3D visualisatietechnologie om onze klanten een voorproefje te geven van hoe hun toekomstige kantooromgeving eruit zal zien.

Waarom 3D visualisatie?

Een platte plattegrond kan soms moeilijk zijn om inzicht te krijgen in hoe een ruimte er uiteindelijk uit zal zien. 3D visualisaties bieden een oplossing voor dit probleem door het ontwerp tot leven te brengen met levendige details en realisme. Onze klanten kunnen door hun nieuwe kantoorruimte “lopen”, de indeling begrijpen en de sfeer van de ruimte ervaren, nog voordat de daadwerkelijke constructie begint. Dit vermindert verwarring, vergemakkelijkt het besluitvormingsproces en zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde golflengte zit.

Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Contact opnemen

Contact opnemen

Of laat een bericht achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze 3D visualisatieaanpak

Bij Perla Kantoorinrichting nemen we jouw visie serieus. Onze ervaren ontwerpers werken nauw samen met je om jouw ideeën, wensen en bedrijfscultuur te begrijpen. Vervolgens vertalen we deze input naar een gedetailleerde 3D visualisatie van je nieuwe kantoorruimte. Onze visualisaties omvatten niet alleen de fysieke lay-out van meubilair en apparatuur, maar ook de juiste belichting, texturen en zelfs decoratieve details. Dit resulteert in een verbluffende weergave van hoe jouw kantoor zal aanvoelen, nog voordat er één item wordt verplaatst.

3d-visualisatie-bovenaanzicht kantoor

Van 3D naar werkelijkheid

3D-visualisatie bartafel Bartafel met krukken voor intern overleg

Ons werk

MEOS it.

Haarlem

OfficeZ Kennemerhaghe

Heemstede

Tebulo Engineering B.V.

Alkmaar

OfficeZ The Garden

Amstelveen

Officez Bavinckhouse

Amstelveen

LEMO Connectors Nederland BV

Haarlem
Bekijk alle