Interieurbouw

Onze op maat gemaakte interieurbouw creëert unieke interieurs die perfect bij jouw visie passen. Of het nu gaat om kantoorpanden, keukens, presentatiewanden of balies, wij maken gebruik van de beste materialen om jouw bedrijfswaarden tot leven te brengen. Ontdek hoe we samen jouw interieur persoonlijkheid kunnen geven.

Wat is interieurbouw?

Interieurbouw is het vakgebied dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte meubels, inrichtingen en interieur onderdelen. Het doel van interieurbouw is om functionele, esthetische en gepersonaliseerde interieurs te creëren.

Dit omvat items zoals kasten, keukens, badkamermeubels, wandpanelen en andere interieurelementen. Interieurbouw combineert vakmanschap en ontwerp vaardigheden om unieke en op maat gemaakte interieur oplossingen te leveren.

Interieurbouw zithoek
Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Moderne technieken voor interieurbouw

Een goed concept is het begin, maar de uitwerking bepaalt uiteindelijk het resultaat. Onze interieurbouwer werkt met een computergestuurde freesmachine. Dit zorgt ervoor dat we volledig maatwerk kunnen bieden. Het concept werken we vervolgens uit in 3D perspectief, waarna we de ontwerpen realiseren. Dankzij deze moderne technieken creëren wij duurzame designs, maken we precies wat je mooi vindt en behalen we zo het optimale eindresultaat.

Interieurbouw balie voor Enza zaden

Ons werk

MEOS it.

Haarlem

OfficeZ Kennemerhaghe

Heemstede

Tebulo Engineering B.V.

Alkmaar

Evos

Amsterdam

Lincoln International AG

Amsterdam

OfficeZ The Garden

Amstelveen

Officez Bavinckhouse

Amstelveen

Enza Zaden

Enkhuizen
Bekijk alle