Perla kantoorinrichting verlichting

Verlichting

Verlichting is een van de belangrijkste aspecten van een sfeervolle inrichting. Met een goede verlichting verricht je wonderen voor de interieurbeleving. Het benadrukt bijzondere details en bevordert het welzijn van je medewerkers en gasten.

Tijdens het inrichten van een ruimte bepalen we daarom altijd van tevoren welke rol de verlichting gaat spelen. We werken hierbij met zowel natuurlijk als kunstlicht en door het uitlichten van bepaalde accenten creëren we een interieur met sfeer en karakter.

De smaakmaker van een interieur is verlichting

Verlichting is een bepalende factor voor de sfeer in een ruimte. Naast het licht zelf, speelt het design ook een belangrijke rol. Een mooie hanglamp brengt op die manier meer sfeer met zich mee dan een tl-buis. Daarnaast heb je te maken met de kleur en de warmte die een lamp afgeeft. De keuzes die we hierin maken hangen volledig af van de stijl van het interieur. Een industrieel design vraagt om ander soort verlichting dan een moderne inrichting.

 

Hoe licht ons welzijn beïnvloedt

Goede verlichting draagt niet alleen bij aan de uitstraling van je interieur, maar heeft ook een positieve invloed op het welzijn van medewerkers en gasten. Licht is gezond en zorgt ervoor dat we productiever en gelukkiger zijn. Vooral in de wintermaanden is het noodzakelijk om je medewerkers goede verlichting te bieden. Het tekort aan daglicht compenseren we daarom door voldoende en goed licht binnen te creëren. Dit is de ideale manier om een prettige en verantwoorde werkomgeving te ontwikkelen waar medewerkers zich comfortabel voelen.

Lichtadvies voor kantoorinrichting

Door de grote verscheidenheid aan soorten lampen en lichten zijn de mogelijkheden eindeloos. Dit maakt het niet gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Het aanbod varieert van halogeenlampen tot compacte fluorescentie buizen en alle types hebben zo hun eigen plus- en minpunten wat betreft lichtsterkte, energieverbruik, het onderscheiden van kleuren en levensduur. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze wat betreft verlichting.

Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.