• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

Juiste verlichting, werkt verlichtend.

Verlichting is essentieel op kantoor. Op functioneel vlak zorgt ze ervoor dat we zien wat we doen en visueel zorgt het voor de sfeer op kantoor. Verlichting is veel meer dan het aanbrengen en richten van een paar lampen. Met goede verlichting kunt u wonderen verrichten voor uw interieur.

 

Zo laat licht toe bepaalde details te benadrukken of net te verhullen. Ook is verlichting belangrijk voor het welzijn van uw medewerkers. Door het veelvoud aan soorten lampen en lichten die tegenwoordig de markt overspoelen, is het verre van eenvoudig om op het vlak van verlichting de juiste keuze te maken. Het aanbod varieert van halogeenlampen tot compacte fluorescentiebuizen en alle types hebben zo hun eigen plus- en minpunten wat betreft lichtsterkte, energieverbruik, het onderscheiden van kleuren en levensduur.

 

 

Laat u inspireren in onze showroom en zie wat verlichting met een ruimte doet.

Bent u ook geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan snel contact met ons op of maak een afspraak!

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting