Ergonomische bureaustoelen in een modern kantoor

Bureaustoelen

Onderstaande productfoto’s zijn een greep uit ons assortiment en laten je de diversiteit aan bureaustoelen zien. Onze collectie biedt verschillende type bureaustoelen met ruime variatie in functionaliteiten, budget, design, materialen en merken.

Kantoormedewerkers zitten gemiddeld acht uur per dag op hun bureaustoel en dit komt de gezondheid niet ten goede. Onze bureaustoelen zijn daarom ontworpen voor een ergonomisch verantwoorde kantooromgeving.

Een kwalitatief goede ergonomische stoel ondersteunt een juiste zithouding achter het bureau, wat het risico op fysieke ongemakken aanzienlijk vermindert. Door gebruik te maken van ergonomische bureaustoelen kun je dergelijke problemen zowel voor jezelf als voor je personeel voorkomen.

Arbo gecertificeerde bureaustoelen

Een bureaustoel die het Arbo-keurmerk draagt, voldoet aan strenge ergonomische normen die jouw werkhouding en algehele gezondheid bevorderen. Dit certificaat wordt toegekend aan bureaustoelen die zorgvuldig zijn ontworpen om jouw welzijn te optimaliseren tijdens lange werkdagen. Er zijn twee belangrijke Arbo-certificeringen waarop je kunt letten bij het selecteren van een bureaustoel:

NPR 1813-certificering:

Bureaustoelen met het NPR 1813-certificaat zijn geschikt voor zowel Belgische als Nederlandse gebruikers, inclusief degenen die langer zijn dan 192 centimeter. Deze norm waarborgt dat de stoel is ontworpen om aan de behoeften van diverse lichaamstypes te voldoen en een ergonomische ondersteuning te bieden die iedereen ten goede komt.

NEN 1335-certificering:

De NEN 1335-norm geeft aan dat een bureaustoel ideaal is voor mensen met een lichaamslengte tussen de 151 en 192 centimeter. Als jouw lengte binnen dit bereik valt, ben je verzekerd van een bureaustoel die specifiek is ontworpen om jouw lichaam op de juiste manier te ondersteunen en tegemoet te komen aan de unieke behoeften van jouw postuur.

Laat je adviseren

De keuze is ontzettend groot en wij adviseren je daarom te laten informeren door onze productspecialisten. Zij geven je namelijk deskundig advies en bekijken samen met jou wat de beste keuze is. Bij interesse in een van onze bureaustoelen nodigen we je dan ook van harte uit in onze inspirerende showroom, daarnaast bieden we je de mogelijkheid om de bureaustoel 1 à 2 weken op proef te hebben. Op die manier weet je zeker of de bureaustoel geschikt is en past binnen jouw werkomgeving.

Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Ben je op zoek naar een bureaustoel die bij jou past?

Stuur mij een bericht en ik adviseer je graag!