Akoestische producten Perla kantoorinrichting

Akoestische oplossingen

Met de komst van open kantoortuinen is een goede akoestiek steeds belangrijker. Geluidsoverlast en slechte akoestiek komen vaker voor en verlagen de productiviteit en de concentratie van werknemers in grote mate. Door de juiste akoestische oplossingen toe te passen, bied je werknemers een prettige werkomgeving waarin zij comfortabel en in alle rust kunnen werken.

Wat is akoestiek?

Akoestiek is de beweging en weerkaatsing van geluiden door een ruimte heen. Geluid kaatst bijvoorbeeld tegen de vloer, muur en het plafond. Een slechte akoestiek zorgt dan ook voor geluidsoverlast, zoals collega’s die bellen of gesprekken voeren en het geruis van routers, computers en andere apparaten. In een ruimte met goede akoestische oplossingen versta je elkaar duidelijk en heb je daardoor minder last van gesprekken. Een goede akoestiek behaal je daarom met materialen die (stem)geluiden goed absorberen.

 

Verhoog productiviteit met goede akoestische oplossingen

Onze interieurontwerpers streven ernaar om een zo prettig mogelijke werkomgeving te creëren, zodat werknemers geconcentreerd en ook productief werken. Een goede akoestiek zorgt dan ook voor minder afleiding, wat vervolgens leidt tot minder stress en tevens minder ziekteverzuim. Vooral in een open kantoortuin is het van essentieel belang de akoestiek te verbeteren met de daarbij horende akoestische oplossingen.

 

Akoestische oplossingen

Met akoestische vormgevingselementen optimaliseren wij de akoestiek in kantoorruimtes. Naast de functionele waarde hiervan, zorgen wij er daarnaast ook voor dat de geluiddempende producten aansluiten bij het interieur en design van je kantoor. Denk hierbij aan de volgende akoestische producten:

  • (Wand)panelen
  • Baffles
  • Plafonds
  • Schilderijen
  • Gordijnen
  • Meubels
Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.