Werkplekonderzoek

Ben je benieuwd naar wat er goed gaat binnen jouw bedrijf en waar verbeteringen mogelijk zijn?

Onze deskundigen komen langs bij jou op kantoor voor persoonlijk werkplekadvies. We evalueren de instellingen van de werkplekken en bureaustoelen. Hebben je werknemers een goede houding en wordt deze regelmatig afgewisseld? Voorkom klachten en stimuleer de productiviteit met ons werkplekadvies!

Werkplekonderzoek: Optimalisatie voor jou en je team

Hoewel een werkplekonderzoek niet verplicht is, is het sterk aan te raden voor een werkplek met optimale arbeidsomstandigheden. Als werkgever draagt men verantwoordelijkheid voor het welzijn van medewerkers. Wij begrijpen dit belang en bieden ondersteuning met ons werkplekonderzoek, gericht op het transformeren van werkplekken tot ergonomisch verantwoorde omgevingen.

Een werkplekonderzoek lijkt wellicht complex, maar wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons. We bezoeken jouw locatie, analyseren elke werkplek en vertalen onze bevindingen naar een adviesrapport inclusief gedetailleerde kostenraming voor mogelijke aanpassingen.

Werkplekonderzoek en advies Perla Kantoorinrichting
Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Klaar om jouw werkplek te optimaliseren? Wij zijn er om je te begeleiden. Neem contact op en zet de eerste stap richting een productievere werkomgeving.

Advies voor een gezonde werkplek

Fysieke belasting is niet beperkt tot zwaar tillende werknemers op de werkvloer; zelfs op kantoor is er sprake van fysieke belasting. Langdurig zitten in dezelfde houding of een verkeerde zithouding kan leiden tot ernstige lichamelijke klachten, variërend van mild tot chronisch. Het voorkomen van dergelijke klachten is van groot belang voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Hebben medewerkers te kampen met lichamelijke klachten, mogelijk veroorzaakt door hun werkzaamheden? Als werkgever kan je actie ondernemen om deze klachten te verminderen of zelfs uit te bannen. Het opsporen van beginnende klachten, zoals rugklachten, kan aanzienlijke kosten besparen door langdurig ziekteverzuim te voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Een gezondewerkplek door werkplekonderzoek