Wat wij doen

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor jouw kantoorinrichting of projectinrichting. Van inspiratie tot en met realisatie, ook de coördinatie, leveringen en meubelmontage, wij regelen het voor je! Zie hieronder de 3 pijlers van wat wij doen.

Het gehele inrichtingstraject doorloopt een gestructureerd proces binnen onze diensten. Het totale proces bestaat uit de volgende vier fases:

1. Inventarisatie

In de inventarisatiefase proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen over de organisatie. Gebouwenonderzoek, Programma Van Eisen, vlekkenplan en kostenraming geven richting aan de ontwerpfase en bepalen met welke diensten we aan de slag gaan.

2. Ontwerp

In de ontwerpfase vertalen we de verzamelde informatie naar concrete en creatieve ontwerpen. We maken gebruik van onze expertise en ervaring om functionele en esthetische oplossingen te creëren die perfect aansluiten bij de visie en het budget van onze klanten. Het ontwerp omvat plattegronden, 3D-visualisaties en materiaal- en kleurkeuzes.

3. Voorbereiding

In de voorbereidingsfase zorgen we voor een gedetailleerde planning en coördinatie van de benodigde activiteiten en resources. We bestellen en organiseren de levering van meubels, materialen en andere benodigdheden. Daarnaast bereiden we de locatie voor op de daadwerkelijke implementatie, inclusief eventuele bouw- of renovatiewerkzaamheden.

4. Implementatie

Tijdens de implementatiefase zetten we de plannen om in actie. We coördineren de leveringen, installeren en monteren de meubels, verzorgen de bekabeling en voeren alle noodzakelijke aanpassingen uit. We werken nauw samen met leveranciers, onderaannemers en andere betrokken partijen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Dit is perla

Als team is Perla Kantoorinrichting kundig en betrokken. Ons werk is daarom verrassend, prikkelend en kostenbewust. En het resultaat? Een fijne werksfeer en ook een verbetering van de bedrijfsidentiteit.

Ons uitgangspunt is dat je het gevoel van “Thuis op kantoor” ervaart en daarnaast het gevoel te werken in een kantoorinrichting die aan al je eisen voldoet, waarin je je goed voelt. Vanuit deze filosofie ontwerpt Perla Kantoorinrichting dan ook een prettige werkomgeving met een representatieve uitstraling, waarin iedereen optimaal en effectief kan functioneren.a

Groepsfoto Perla Kantoorinrichting

Concreet, creatief en een nuchtere aanpak.

Dit is waarom je kiest voor Perla Kantoorinrichting.

Eigen tekenstudio - Perla kantoorinrichting

Eigen tekenstudio

Dankzij onze eigen ontwerpstudio presenteren we binnen korte tijd hoogwaardige 2D- en 3D-ontwerpen, waardoor de inrichting van uw kantoor direct tot leven komt. Ons deskundige team zorgt voor gedetailleerde visualisaties, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het toekomstige resultaat.

Breed assortiment kantoormeubilair Perla kantoorinrichting

Breed assortiment

Met een uitgebreid assortiment meubels, accessoires en apparatuur bieden we een one-stop-shop voor al je kantoorinrichting behoeften. Van bureaustoelen en werkplekken tot vergadertafels en opslagoplossingen, we hebben het allemaal.

Hoge klanttevredenheid Perla kantoorinrichting

Hoge klanttevredenheid

Bij Perla Kantoorinrichting streven we ernaar om uitstekende klantenservice te bieden. We zorgen voor een soepel en zorgeloos proces, van het eerste contact tot de uiteindelijke installatie, om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Ons werk

De Groot en Slot

Langedijk

MEOS it.

Haarlem

Gemeente Dijk en Waard De Binding

Langedijk

Evos

Amsterdam

Tebulo Engineering B.V.

Alkmaar
Bekijk alle