Ervaar onze passie

Start een project met ons!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Verzorgen jullie de volledige inrichting?

Ja, wij verzorgen de volledige inrichting van je pand. Indien wenselijk kunnen wij je volledig ontzorgen. Met vele facetten onder één dak verzorgt Perla jouw complete interieur vraagstuk. Van vloeren tot plafond en van verlichting tot meubilair.  Ons team bestaat uit interieurontwerpers, projectmanagers, binnendienst en vakkundige monteurs die je volledig begeleiden. Zodat je straks een compleet ingerichte en gebruiksklare werkomgeving hebt.

Waar vind ik jullie prijzen?

Voor informatie over prijzen verwijzen we je graag naar onze offerte aanvraag. Wij maken dan een gerichte offerte met onze speciale projectprijzen. Bel of mail ons vandaag met je aanvraag en wij reageren snel!

Bel offerte aanvraag:  023- 531 39 52

Mail offerte aanvraag: menno@perlakantoor.nl

Zijn er ook mogelijkheden met een klein budget?

Ja, wij kunnen ook inrichten met een klein budget. In ons assortiment zitten ook kwaliteits producten in een lagere prijsklasse. Door de samenwerking die wij hebben met meer dan 90 fabrikanten is er dan ook voldoende keus. Benieuwd hoe creatief wij kunnen zijn met een klein budget? Neem dan contact met ons op en laat je verrassen.

Tel: 023 – 531 39 52

Mail: info@perlakantoor.nl

Monteren en inhuizen jullie ook?

Ja, wij monteren en inhuizen onze producten voor je op locatie. Dit betekent dat we de meubels op de gewenste plek zetten, en gelijk volledig monteren. De kosten hiervoor worden meegenomen in de offerte aanvraag.

Kunnen jullie snel leveren?

Ja, wij kunnen snel leveren. Neem dan direct contact met ons op en wij informeren je naar de mogelijkheden. T: 023 – 531 39 52 of info@perlakantoor.nl

Hebben jullie een eigen showroom?

Ja,  je bent van harte welkom voor een persoonlijk advies in onze inspirerende showroom aan de rand van Haarlem. Het is sfeervol en thematisch ingericht, zodat je veel inspiratie kunt opdoen. Er staan veel producten uit ons assortiment, die je kunt testen en beoordelen. Onze ervaren interieurspecialisten helpen je dan ook graag verder.

Adres: Jan Tademaweg 9, 2031 CT, Haarlem

Openingstijden: ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00

Parkeren: Gratis, rondom het pand

Afspraak maken?: niet noodzakelijk, wel prettig

Tel: 023-531 39 52

Bezoek onze showroom

Of je nu op zoek bent naar een volledige herinrichting of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, wij verwelkomen je graag in onze showroom in Haarlem. Hier nodigen we je uit om onze visie op kantoorinrichting te ervaren in verschillende prachtig ingerichte ruimtes.

Plan vandaag nog je bezoek aan onze showroom en ontdek hoe wij jouw kantoorinrichting tot leven kunnen brengen!

 

Showroom Perla Kantoorinrichting

Wij werken voor