Conceptontwikkeling

Transformeer je kantoorruimte door middel van een doordachte conceptontwikkeling. Wij begrijpen dat het juiste concept de basis legt voor een inspirerende en functionele werkomgeving. Ontdek hoe onze expertise en toewijding u kunnen helpen bij het ontwikkelen van een uniek kantoorconcept dat perfect past bij je organisatie.

 

Hoe ontstaat een concept?

We beginnen met de behoefte analyse waarbij wij met je team en belanghebbende in gesprek gaan. Tijdens dit gesprek willen wij je doelen begrijpen, de huidige uitdagingen identificeren en de gewenste veranderingen in kaart brengen.

Vervolgens gaat een van onze ontwerpers aan de slag met het ontwikkelen van een creatieve visie die aansluit op de uitkomsten van de behoefte analyse.

Na het ontwikkelen van de creatieve visie wordt er een ruimteplanning gemaakt. Dit omvat plattegronden, indelingen en de optimalisatie van de beschikbare ruimte.

Als de ruimteplanning rond is gaan de ontwerpers verder met de kleurenschema’s, meubilair selectie, verlichting en accessoires die je kantoorinrichting een unieke uitstraling geven.

Uiteindelijk delen wij het eindresultaat aan de hand van realistische 2d- en 3d-visualisaties.

Concept ontwikkeling voor kantoren
Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Contact opnemen

Contact opnemen

Of laat een bericht achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen conceptontwikkeling voor kantoorinrichting

Conceptontwikkeling voor kantoorinrichting heeft tal van voordelen. Het stelt je in staat om een werkomgeving te creëren die perfect bij jouw organisatie past, waardoor medewerkers zich meer betrokken voelen. Dit draagt bij aan een verhoogde productiviteit, verbeterde samenwerking en algehele efficiëntie. Bovendien bevordert het de gezondheid en het welzijn van medewerkers en kan het helpen bij het aantrekken en behouden van talent in een competitieve arbeidsmarkt. Kortom, conceptontwikkeling biedt een strategische meerwaarde voor jouw organisatie op de lange termijn.

Over concept ontwikkeling

Ons werk

MEOS it.

Haarlem

OfficeZ Kennemerhaghe

Heemstede

Tebulo Engineering B.V.

Alkmaar

Lincoln International AG

Amsterdam

OfficeZ The Garden

Amstelveen

Officez Bavinckhouse

Amstelveen
Bekijk alle