Perla Kantoorinrichting Ons Werk foto

Ons werk

Bekijk onze selectie aan prachtige projecten en lees hoe we te werk zijn gaan. Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Neem direct contact met ons op

Gemeente Bloemendaal

Bloemendaal

Bejo Zaden B.V.

Warmenhuizen

Euro Caps B.V.

Rotterdam

Evos

Amsterdam

Officez Bavinckhouse

Amstelveen

IBK B.V.

Veenendaal

Working Talent B.V.

Amsterdam

MEOS it.

Haarlem

De Hooge Waerder

Alkmaar

OfficeZ Court Yard

Amsterdam

Lincoln International AG

Amsterdam

NBBU

Amersfoort

Dit vertellen onze klanten

“Door ons stap voor stap mee te nemen in het proces en het gehele inrichtingsvraagstuk in fases te hakken werd het voor ons makkelijk samen met Perla beslissingen te nemen. Met behulp van 3D tekeningen en de doelgerichte aanpak van Niels werd al snel duidelijk hoe onze ruimtes mooi in elkaar zouden gaan grijpen. Wij hebben de werkwijze en service als zeer prettig ervaren en het eindresultaat mag er zijn”.

Mark Hink Working Talent
Mark Hink
Directeur Working Talent B.V.

“Een concrete, creatieve en nuchtere aanpak, met de juiste ondersteuning. Perla heeft ons geholpen met de totale nieuwe inrichting en ons voorzien van de tekeningen en een ontwerp zodat we een goed beeld hadden van onze toekomstige kantoorinvulling. De beelden gaven een goed inzicht.”

Referentie Perla kantoorinrichting Mireille Kaptein
Mireille Kaptein
DGA Kaptein Groep

“Bij Perla krijg je direct te horen wat de leveringsdatum gaat worden. Hun bemiddeling en relaties met betrouwbare onderaannemers voor overige diensten is zeer goed. Zelfs voor relatief kleine werken, van het schilderen van slecht een wandje tot kleine reparaties, is perfect.”

Referentie Perla kantoorinrichting Marc Meijer
Marc Meijer
Connect Technisch Uitzendbureau

“Goed werk geleverd! Waarom kiezen voor Perla Kantoorinrichting? Het prettige contact, deskundig advies, en vooral het meedenken op een voor ons onbekend terrein.”

Referentie Perla Kantoorinrichting Ronald Lubbe
Ronald Lubbe
Directeur Lubbe Lisse

“Goed relatie management met een enthousiast team deskundige medewerkers, goede service met oplossingen voor ieder budget en een lokale partner.”

Referentie Perla kantoorinrichting Niki Gatsonides
Niki Gatsonides
CEO Sensys Gatso Netherlands BV

Het onderscheidend vermogen van Perla is de creativiteit waarmee zij de missie, de visie en de cultuur van onze onderneming tot leven hebben weten te brengen in het ontwerp van ons kantoorinterieur. Sindsdien is ons kantoor verworden tot een soort clubhuis waarin onze stakeholders elkaar veilig, vertrouwd en vooral met veel plezier ontmoeten. Elke dag is het weer een plezier om samen te werken in een inspirerende omgeving.

Jan Willem Voshol IBK
Jan Willem Voshol
Algemeen Directeur IBK B.V.

Een ergonomische werkplek met een frisse en eigentijdse uitstraling was onze wens voor alle medewerkers op onze vestiging Alkmaar. Van ontwerp tot oplevering zijn wij door Perla begeleid op een deskundige, vriendelijke en heldere wijze. De reactiesnelheid, het contact en de samenwerking tijdens het proces hebben wij als plezierig ervaren. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat en kunnen Perla van harte aanbevelen

Jan Wagenaar van De Hooge Waerder
Jan Wagenaar
Partner bij De Hooge Waerder

“We werken al jaren samen met Perla kantoorinrichting. Fijne samenwerking, plezierige communicatie en leuke creatieve ideeën. Altijd leuk om samen projecten op te pakken.”

Logo Officez
Nicole Rijsterborgh
Office manager Officez
Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Contact opnemen

Contact opnemen

Of laat een bericht achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goed om te weten

Verzorgen jullie de volledige inrichting?

Ja, wij verzorgen de volledige inrichting van je pand. Indien wenselijk kunnen wij je volledig ontzorgen. Met vele facetten onder één dak verzorgt Perla jouw complete interieur vraagstuk. Van vloeren tot plafond en van verlichting tot meubilair.  Ons team bestaat uit interieurontwerpers, projectmanagers, binnendienst en vakkundige monteurs die je volledig begeleiden. Zodat je straks een compleet ingerichte en gebruiksklare werkomgeving hebt.

Kunnen jullie snel leveren?

Ja, wij kunnen snel leveren. Neem dan direct contact met ons op en wij informeren je naar de mogelijkheden. T: 023 – 531 39 52 of info@perlakantoor.nl

Doen jullie alleen projecten?

Nee, je kunt bij ons ook terecht voor alleen losse producten, zoals werkplekken, bureaustoelen, kasten, verlichting, etc.

Monteren en inhuizen jullie ook?

Ja, wij monteren en inhuizen onze producten voor je op locatie. Dit betekent dat we de meubels op de gewenste plek zetten, en gelijk volledig monteren. De kosten hiervoor worden meegenomen in de offerte aanvraag.

Waar vind ik jullie prijzen?

Voor informatie over prijzen verwijzen we je graag naar onze offerte aanvraag. Wij maken dan een gerichte offerte met onze speciale projectprijzen. Bel of mail ons vandaag met je aanvraag en wij reageren snel!

Bel offerte aanvraag:  023- 531 39 52

Mail offerte aanvraag: menno@perlakantoor.nl

Hebben jullie een eigen showroom?

Ja,  je bent van harte welkom voor een persoonlijk advies in onze inspirerende showroom aan de rand van Haarlem. Het is sfeervol en thematisch ingericht, zodat je veel inspiratie kunt opdoen. Er staan veel producten uit ons assortiment, die je kunt testen en beoordelen. Onze ervaren interieurspecialisten helpen je dan ook graag verder.

Adres: Jan Tademaweg 9, 2031 CT, Haarlem

Openingstijden: ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00

Parkeren: Gratis, rondom het pand

Afspraak maken?: niet noodzakelijk, wel prettig

Tel: 023-531 39 52