Nazorg en onderhoud

Nadat je kantoorruimte is ingericht volgens je wensen en behoeften, is het van essentieel belang om te zorgen voor nazorg en onderhoud om de levensduur en functionaliteit van de kantoorinrichting te waarborgen. Ook na een opgeleverd project blijven wij bereikbaar voor eventuele ongemakken.

Na oplevering

Zodra een project is opgeleverd komen wij persoonlijk langs om te kijken of alles naar wens is. Wij gaan met jou in gesprek en lopen alles grondig na. Mochten er eventuele ongemakken zijn, dan zullen wij ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Ook zullen wij professionele beelden laten maken van het afgeronde project die wij graag met jou delen.

Nazorg en onderhoud na een project
Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Contact opnemen

Contact opnemen

Of laat een bericht achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Duurzaamheid en garanties

Duurzaamheid

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en willen dat u dat ook doet. Daarom bieden we uitgebreide garanties op al onze producten. Deze garanties dienen als een bewijs van onze toewijding aan uw tevredenheid en gemoedsrust.

Garanties

Onze producten worden ontworpen en vervaardigd met duurzaamheid als topprioriteit. We streven naar het gebruik van hoogwaardige materialen en productieprocessen die niet alleen lang meegaan, maar ook milieuvriendelijk zijn. Hierdoor kunnen we garanderen dat uw kantoorinrichting bestand is tegen dagelijks gebruik, jaar na jaar.

Nazorg en onderhoud door Perla Kantoorinrichting

Ons werk

MEOS it.

Haarlem

OfficeZ Kennemerhaghe

Heemstede

Kaptein

Heiloo

Evos

Amsterdam

Lincoln International AG

Amsterdam

OfficeZ The Garden

Amstelveen

IBK B.V.

Veenendaal
Bekijk alle