Projectinrichting op maat

Een goede projectinrichting draait allemaal om het vertalen van jouw wensen naar een uniek ontwerp dat past bij jouw bedrijf, organisatie en mensen. Bij Perla zijn we gespecialiseerd in projectinrichting op maat, waarbij we elk aspect van het proces beheersen. Een van onze interieurontwerpers neemt je mee op een reis door middel van 2D- en 3D-visualisaties, evenals moodboards, om jouw concept tot leven te brengen.

Maatwerk voor elke project inrichting

Of het nu gaat om het inrichten van een entree, een pantry, een eetgelegenheid of zelfs een hotelkamer, wij zorgen ervoor dat elk detail is afgestemd op jouw visie. Bij Perla vind je alles onder één dak van ontwerp tot realisatie, wat resulteert in een gestroomlijnde coördinatie en kwaliteitswaarborging.

Onze focus ligt op het creëren van projectinrichting die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan het succes van jouw onderneming en merk. Of het nu gaat om de inrichting van scholen, restaurants, kantoren of zorginstellingen, ons team staat voor je klaar!

Projectinrichting op maat door Perla
Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met jouw projectinrichting?

Vertel ons over jouw project!

Contact opnemen

Contact opnemen

Of laat een bericht achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een vast aanspreekpunt voor jouw project

Bij Perla werken wij met korte lijnen om het contact en proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo krijg je bij ons je eigen interieurontwerper aangewezen die aan de slag gaat met het vertalen van jouw wensen.

Wat Perla onderscheid van andere projectinrichters is dat deze interieurontwerper ook jouw vaste aanspreekpunt zal zijn. Hierdoor kan er efficiënter gewerkt worden en kan de visie van jouw organisatie nog beter worden vertaald!

De hoogste kwaliteit producten voor jouw projectinrichting

Wij werken nauw samen met vooraanstaande fabrikanten en merken, wat betekent dat we de hoogste kwaliteit producten kunnen aanbieden tegen een eerlijke prijzen. Ons doel is om jou te verrassen en te ontzorgen, zodat wanneer je jouw pand betreedt, je onder de indruk bent van de stijlvolle projectinrichting.

Projecten inrichting door Perla

Het gehele inrichtingstraject doorloopt een gestructureerd proces. Dit proces bestaat uit de volgende 4 fases:

1. Inventarisatie

In de inventarisatiefase proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen over de organisatie. Gebouwenonderzoek, Programma Van Eisen, vlekkenplan en kostenraming geven richting aan de ontwerpfase en bepalen met welke diensten we aan de slag gaan.

2. Ontwerp

In de ontwerpfase vertalen we de verzamelde informatie naar concrete en creatieve ontwerpen. We maken gebruik van onze expertise en ervaring om functionele en esthetische oplossingen te creëren die perfect aansluiten bij de visie en het budget van onze klanten. Het ontwerp omvat plattegronden, 3D-visualisaties en materiaal- en kleurkeuzes.

3. Voorbereiding

In de voorbereidingsfase zorgen we voor een gedetailleerde planning en coördinatie van de benodigde activiteiten en resources. We bestellen en organiseren de levering van meubels, materialen en andere benodigdheden. Daarnaast bereiden we de locatie voor op de daadwerkelijke implementatie, inclusief eventuele bouw- of renovatiewerkzaamheden.

4. Implementatie

Tijdens de implementatiefase zetten we de plannen om in actie. We coördineren de leveringen, installeren en monteren de meubels, verzorgen de bekabeling en voeren alle noodzakelijke aanpassingen uit. We werken nauw samen met leveranciers, onderaannemers en andere betrokken partijen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Bekijk onze projecten

OfficeZ Kennemerhaghe

Heemstede

MEOS it.

Haarlem

Lincoln International AG

Amsterdam

OfficeZ The Garden

Amstelveen

Bejo Zaden

Warmenhuizen

Officez Bavinckhouse

Amstelveen
Bekijk alle

Blogs

biophilic design toegepast in een kantooromgeving

Wat is biophilic design?

Biophilic design draait om de connectie tussen mens en natuur. Het is een ontwerpbenadering die elementen van de natuur...
Kantine inrichting, zo doe je dat

kantine inrichting

De inrichting van een kantine kan een lastige taak zijn maar is belangrijker dan je misschien denkt. Of je...

Wij als projectinrichter staan voor je klaar

 

Ben je op zoek naar een projectinrichter die je begeleidt gedurende het gehele proces? Dan is Perla de juiste partij voor jou! Of je nu een project in de horeca, zorg, onderwijs, kantoor, entree, of welke sector dan ook wilt inrichten, wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. We nemen de tijd om verder te kijken dan de trends en denken na over kleuren, materialen en meubilair om ervoor te zorgen dat jouw interieur dagelijks inspireert en verbaast.

Als jouw toegewijde projectinrichter werken we samen met jou om projectinrichting te creëren die niet alleen voldoet aan de huidige eisen, maar ook jouw merk versterkt en een inspirerende omgeving biedt voor iedereen. Wij weten dat een geslaagde projectinrichting veel meer is dan alleen meubels en kleuren, het is een beleving op maat.

Jouw project duurzaam en circulair ingericht

Bij Perla hebben we oog voor duurzaamheid en circulariteit in projectinrichting. Wij geloven dat hergebruik van bestaande materialen uit jouw kantoor of bedrijfspand leidt tot een lagere ecologische footprint, wat goed is voor mens, dier en milieu. Onze aanpak begint met een inventarisatiegesprek om jouw doelen op het gebied van circulariteit, functionaliteit en design vast te stellen.

We selecteren materialen die geschikt zijn voor hergebruik in jouw project, en steeds vaker voorzien wij projectinrichtingen van refurbished interieur, gedeeltelijk herbruikbare materialen of nieuwe producten met een hoog circulair gehalte. Als het op circulaire projectuitdagingen aankomt, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.

Tips voor project inrichting?

Als je werkomgeving toe is aan vernieuwing, verhuizing of nieuwbouw, dan zijn tips voor een nieuw interieur altijd welkom. Het is namelijk een uitdaging om alle wensen en eisen te vertalen naar een interieur dat bij de mensen en het bedrijf past. Een goede sfeer is van groot belang, maar de ruimtes moeten ook functioneel zijn. Lees alle tips voor projectinrichting in onze blogs.

 

Wij werken ook voor