Kleur- en materialenselectie

Onze kleur- en materialenselectie is ontworpen om je kantoorinrichting te transformeren en je merkidentiteit te versterken. Of je nu een nieuw kantoor inricht of een bestaande ruimte wil vernieuwen, wij zijn er om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Waarom kleur- en materialenselectie belangrijk is?

De kleuren- en materialenselectie voor je kantoorinrichting hebben invloed op de productiviteit, sfeer en uitstraling van de ruimte. Wij begrijpen de psychologie van kleur en het belang van duurzame materialen. Wij helpen je bij het maken van keuzes die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan een gezonde en productieve werkomgeving, terwijl we je bedrijfskleuren naadloos integreren.

Kleur en materiaal advies voor kantoorinrichting
Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Kleur- en materiaal analyse

Kleurenanalyse

Onze experts zullen samenwerken met je team om de juiste kleurenpaletten te selecteren die passen bij je merk, cultuur en de beoogde sfeer van je kantoor. We zullen rekening houden met natuurlijk licht, de lay-out van de ruimte en de behoeften van de medewerkers om kleuren te kiezen die de productiviteit en het welzijn bevorderen, terwijl we ervoor zorgen dat de bedrijfskleuren prominent aanwezig zijn.

Materiaalkeuze

We bieden een uitgebreid scala aan materiaalopties, van duurzame houtsoorten tot moderne kunststoffen en eco-vriendelijke alternatieven. Onze experts zullen je begeleiden bij het selecteren van materialen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en kostenbewust.

Kleur- en materialenselectie interieurontwerp

Ons werk

MEOS it.

Haarlem

OfficeZ Kennemerhaghe

Heemstede

Tebulo Engineering B.V.

Alkmaar

Evos

Amsterdam

Lincoln International AG

Amsterdam

OfficeZ The Garden

Amstelveen

Officez Bavinckhouse

Amstelveen
Bekijk alle