Projectmanagement

Ben je voor je organisatie op zoek naar een partner voor het efficiënte projectmanagement van je kantoorverbouwing, verhuizing of andere aanpassingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ons gespecialiseerde team staat klaar om met je te praten over hoe projectmanagement het verschil kan maken voor zowel je project als je organisatie. Met een heldere planning en naadloze projectcoördinatie, kun je je bedrijfsdoelen moeiteloos blijven bereiken, zelfs tijdens de uitvoering van het project.

Projectmanagement voor jouw kantoorinrichting, renovatie of verhuizing

Bij de herinrichting van je bestaande kantoorruimte of de verhuizing naar een nieuwe locatie komt veel kijken. Deze gebeurtenis kan kostbare tijd in beslag nemen en aanzienlijke gevolgen hebben. Als je organisatie groeit of als het huidige kantoor niet meer aan je behoeften voldoet, is een verbouwing, renovatie of verhuizing onvermijdelijk.

Met ons professionele projectmanagement minimaliseer je de impact van deze werkzaamheden op de dagelijkse bedrijfsvoering. Wij staan voor je klaar, zowel voor de uitvoering van renovaties en verbouwingen als voor de inrichting van zowel je huidige als nieuwe kantoorruimte.

Projectmanagement voor kantoorrenovaties en kantoorinrichting
Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Contact opnemen

Contact opnemen

Of laat een bericht achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een projectmanager voor jouw project

Wanneer je besluit om het projectmanagement uit te besteden, staan wij voor je klaar met een toegewijde contactpersoon uit ons ervaren projectteam. Deze expert neemt de verantwoordelijkheid voor jouw project en zorgt ervoor dat je gedurende alle fasen van het project volledig op de hoogte blijft van de planning en voortgang.

Onze projectmanager onderhoudt de communicatie met alle betrokken partijen, zoals architecten, aannemers, leveranciers, en de belanghebbenden binnen jouw organisatie. Dit omvat natuurlijk ook jou als gewaardeerde opdrachtgever. Dit betekent dat je altijd een vertrouwd aanspreekpunt hebt voor al je vragen met betrekking tot de planning en uitvoering van de werkzaamheden op jouw kantoor.

Bovendien fungeert onze projectmanager als het centrale aanspreekpunt voor eventuele wijzigingen in de planning gedurende de renovatie of kantoorinrichting. We begrijpen dat duidelijke communicatie cruciaal is voor het succes van jouw project.

Projectmanagement door Perla Kantoorinrichting kantoorrenovaties en verbouwingen

Ons gerealiseerde projecten

Connect Incasso

Hilversum

Enza Zaden

Enkhuizen

MEOS it.

Haarlem

OfficeZ Court Yard

Amsterdam

OfficeZ Kennemerhaghe

Heemstede

Rijnpoort Arnhem

Arnhem

OfficeZ The Garden

Amstelveen

IBK B.V.

Veenendaal

Lincoln International AG

Amsterdam
Bekijk alle