Perla Kantoorinrichting levert ontspanningsruimte voor Enza Zaden Enkhuizen
Bekijk alle afbeeldingen

Enza Zaden

Innovatief kantoorconcept, klaar voor de toekomst

Enza Zaden uit Enkhuizen houdt zich wereldwijd bezig met projecten die een gezond voedingspatroon en levensstijl stimuleren. Door de veredeling van groenterassen zijn zij bezig met het ontwikkelen van meer dan 30 internationale en lokale gewassen. Een mooi familiebedrijf dat al drie generaties teruggaat. Doordat het bedrijf constant in ontwikkeling is en groeit, is in 2017 gestart met het vernieuwen van de kantoorgebouwen. Samen met Stijlbedrijf werden wij gevraagd om Enza daarbij te helpen. Als eerste werd gestart met het bedrijfsrestaurant. Daarna de nieuwbouw van het Innova-centrum en Break-Out en als laatste het opnieuw inrichten van Oosterdijkgebouw.

MEER OVER: Enza Zaden B.V.

Het gehele inrichtingstraject doorloopt een gestructureerd proces binnen onze diensten. Het totale proces bestaat uit de volgende vier fases:

1. Inventarisatie

Tijdens de inventarisatiefase analyseren we grondig de behoeften, wensen en doelen van onze klanten. We voeren gesprekken, bekijken de huidige situatie en verzamelen relevante informatie. Gebouwenonderzoek, Programma Van Eisen, vlekkenplan en kostenraming geven richting aan de ontwerpfase en bepalen met welke diensten we aan de slag gaan.

2. Ontwerp

In de ontwerpfase vertalen we de verzamelde informatie naar concrete en creatieve ontwerpen. We maken gebruik van onze expertise en ervaring om functionele en esthetische oplossingen te creëren die perfect aansluiten bij de visie en het budget van onze klanten. Het ontwerp omvat plattegronden, 3D-visualisaties en materiaal- en kleurkeuzes.

3. Voorbereiding

In de voorbereidingsfase zorgen we voor een gedetailleerde planning en coördinatie van de benodigde activiteiten en resources. We bestellen en organiseren de levering van meubels, materialen en andere benodigdheden. Daarnaast bereiden we de locatie voor op de daadwerkelijke implementatie, inclusief eventuele bouw- of renovatiewerkzaamheden.

4. Implementatie

Tijdens de implementatiefase zetten we de plannen om in actie. We coördineren de leveringen, installeren en monteren de meubels, verzorgen de bekabeling en voeren alle noodzakelijke aanpassingen uit. We werken nauw samen met leveranciers, onderaannemers en andere betrokken partijen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Goed om te weten

Al jouw vragen beantwoord
Kan ik het assortiment ook bekijken in de showroom?

Jazeker! Je bent op afspraak van harte welkom in een van onze showroom in Haarlem. Een afspraak maken kan telefonisch (023 531 3952), of via e-mail (info@perlakantoor).