Concentratie unit in een open kantoortuin

Concentratie units

Concentratie units sluiten perfect aan op de trend van open kantoortuinen. Deze veelzijdige ruimtes dienen als flexplek, formele- of informele overlegplek, of als stille werkplek.

Bij Perla bieden wij een uitgebreid assortiment aan concentratie units aan. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Maar geen zorgen onze interieur experts staan graag voor je klaar om je te adviseren!

Concentratie unit voor jouw werkomgeving

Ben je op zoek naar de ideale ruimte om ongestoord te vergaderen en geconcentreerd te werken? Onze concentratie-units bieden de perfecte oplossing voor een productieve werkomgeving. Deze flexibele ruimtes zijn ontworpen met jouw behoeften in gedachten, met geluidsdichte eigenschappen en elegante glazen wanden.

Kenmerken van onze concentratie-units:

Geluiddicht ontwerp

Onze concentratie-units zijn zorgvuldig ontworpen met geavanceerde geluidsisolatie, zodat je in alle rust en stilte kunt werken. Dit zorgt voor een optimale concentratie, zelfs in een drukke kantoortuin.

Flexibiliteit in gebruik

Of je nu een belangrijke vergadering hebt, een creatieve brainstormsessie organiseert of gewoon wat tijd alleen nodig hebt om je te concentreren, onze units passen zich aan jouw behoeften aan. De flexibele indeling maakt diverse gebruiksdoeleinden mogelijk.

Stijlvolle glazen wanden

Geniet van een open en lichte sfeer dankzij de stijlvolle glazen wanden. Dit creëert niet alleen een moderne uitstraling, maar bevordert ook een gevoel van ruimtelijkheid en transparantie.

Waarom kiezen voor een concentratie-unit?

Een concentratie-unit biedt een geïntegreerde oplossing voor moderne werkplekken, waar focus en samenwerking centraal staan. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die een stille werkruimte voor werknemers wil creëren of een professional die behoefte heeft aan een afgezonderde plek voor geconcentreerd werken, onze units zijn de ideale keuze.

Ontdek hoe een concentratie-unit een positieve impact kan hebben op jouw werkervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en bekijk hoe deze ruimtes jouw kantooromgeving naar een hoger niveau tillen. Verhoog de productiviteit, verbeter de concentratie en maak van werken een plezierige ervaring met onze concentratie-units.

Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.