br

Directiebureaus

Perla Kantoorinrichting heeft een ruime collectie directiemeubilair. Wij zijn van mening dat een persoonlijke ingerichte directiekamer kenmerkt zich door de vrijheid zich te omringen met dingen die men mooi vindt. Zonder compromissen. Op de plaatsen waar strategieën worden ontwikkeld, bedrijfsomstandigheden worden gestuurd en toekomstvragen worden beslist, zet Perla Kantoorinrichting haar bijzondere sterke collectie directiemeubilair in. Door de vele mogelijkheden die er zijn en het enorme aanbod aan directiemeubilair dat er is, ontwerpen wij directiekamers volledig op maat. Onze 3D visualisaties tonen hierbij het eindresultaat.

Het meubilair voor directiekamers bestaat uit een prachtige collectie stoelen, bureaus en vergadertafels. De uitstraling kan variëren van trendy en apart tot chique en klassiek. Er zijn verschillende bladvormen en maten bestaande uit verschillende materialen. Onze directiebureaus zijn leverbaar in het hout, van glas, met een HPL toplaag maar ook van fineerhout. Het meeste directiemeubilair heeft een zeer fraaie vormgeving speciaal voor directie en het management. Uw wensen voor uw directiekamer kunnen wij vertalen naar de juiste uitstraling en inrichting.

Graag komen wij bij u langs, of u bent van harte welkom in onze showroom te Haarlem. Ons advies is gedegen en geheel vrijblijvend.

Bent u ook geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan snel contact met ons op of maak een afspraak!