• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

De gevaren van te lang zitten.

 

Waarom staand werken achter een bureau?

 

Tegenwoordig brengt men per dag 9,3 uur zittend door – dat zijn meer uren dan die we slapen. Het is niet vreemd dat steeds meer bedrijven te maken krijgen met medewerkers die langdurig niet kunnen werken of minder presteren door ziekteverzuim, stress-gerelateerde klachten, burn-out, overgewicht en hartklachten. Word een pionier in uw branche en breng meer beweging in uw kantoor. Perla Kantoorinrichting uit Haarlem helpt.

 

Het effect van meer bewegen

MET waarde2

De feiten van staand werken achter een bureau op een rij:

  • Lopen vergroot de creativiteit met 60%;
  • Wanneer men tijdens één jaar op het werk 3 uur per dag staat, verliest men 8 kilo;
  • Uw werknemers worden 20% productiever en verzuimen 20% minder;
  • Betrokkenheid reduceert de kosten van het personeelsverloop met 46%.

 

Zitten is het nieuwe roken.

 

Kom in beweging en verhoog de productiviteit van uw werknemers, terwijl u het ziekteverzuim laat dalen. U hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen om meer beweging op de werkvloer te krijgen. Een ballenbak of pingpongtafel aanschaffen is daarom niet nodig. Perla Kantoorinrichting uit Haarlem zorgt voor een werkomgeving die bij u past. Uw branche, wensen en ideeën houden we continu in het vizier. Met enkele aanpassingen binnen uw eigen bedrijfsproces kunt u uw werknemers stimuleren om meer te bewegen. Daarmee zult u ook merken dat ze beter presteren en meer creativiteit ervaren. Benieuwd hoe? Wij leggen het u graag uit.

 

Staand werken met Perla Kantoorinrichting Haarlem

 

Perla Kantoorinrichting denkt met u mee. Uw wensen, uw verwachtingen. Wellicht gaat u uitbreiden of wilt u juist een stabiele en duurzame werkomgeving genereren? Het team van Perla Kantoorinrichting Haarlem staat voor u klaar.

 

Bekijk hier het assortiment zit-sta oplossingen!

Ik kom graag in contact met Perla Kantoorinrichting

Neem dan snel contact met ons op of maak een afspraak!