• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Perla refrenties Rijnpoort Arnhem panorama
Lincoln

Rijnpoort – Arnhem

Luxe en klasse opnieuw vormgegeven

INVENTARISATIE

Rijnpoort is een mooi en statig kantoorpand in Arnhem.  Diverse grote en kleine bedrijven en instellingen huren er kantoorruimte. Men kan gebruik maken van extra (huur) vergaderkamers en een groot bedrijfsrestaurant. Een professionele receptie is beschikbaar voor alle partijen. De buitenzijde van het pand inclusief de parkeerdekken zijn gerenoveerd en zien er strak uit. Nu was het interieur aan de beurt van de algemene entree, algemene vergaderkamers en bedrijfsrestaurant.

 

ADVIES | ONTWERP

Voor alle ruimtes gold dat deze een gedateerde indruk gaven en dus niet aantrekkelijk voor iedereen om te vergaderen, ontspannen en te eten.  De gedateerde indruk komt met name door veel gebruikt marmer , middenkleur houten plafonds en pastelachtige kleuren. De eigenaar gaf ons de opdracht om een interieurontwerp te maken waarbij gevraagd werd de gebouw gebonden materialen te behouden.  Bovendien moest het interieurplan makkelijk implementeerbaar zijn gezien de vele gebruikers in het pand. Met ons interieur idee hebben we zoveel mogelijk geprobeerd de marmeren accenten en houten plafonds op te laten gaan in ons interieur ontwerp waarbij de materialen uiteindelijk weer iets toevoegen aan de ruimtes.

 

REALISATIE

Bedrijfsrestaurant:

De donkere vloerbedekking werd vervangen door een pvc licht houten visgraat vloer en de bestaande banken kregen nieuwe bekleding in moderne kleuren.  Nieuwe restaurantstoelen in diverse duo stofkleuren en eiken houten tafels geven het geheel een natuurlijk en gastvrij uiterlijk. Ook het lichtplan werd aangepakt om een huiselijker en intiemer restaurantgevoel te creëren. Om verschillende hoeken te creëren zijn er 3 soorten verlichting gebruikt : stoere zwart fineer houten hanglampen boven de licht eiken tafels , licht houten bamboe lampen boven de donkere eiken tafels en metalen draadlampen in een diamantvorm boven de hoge tafels.

 

Rijn vergaderzaal:

Deze zaal moest gemoderniseerd worden zonder zijn cachet te verliezen. De uitstraling van het gigantische schilderij werd versterkt door de wand erachter een donkerblauwe kleur te geven. De vergadertafels werden gerenoveerd met nieuwe houtdecor bladen in een lichte tint. Door daar moderne vergaderstoelen aan toe te voegen is de hele ruimte weer klaar om verhuurd te worden.

 

Extra vergaderzaal:

Dit was een cascoruimte welke geschikt moest worden gemaakt voor verhuur. Door een licht en modern plan te implementeren met flexibele vergadertafels , comfortabele lichte stoelen en kwalitatieve fineer hanglampen ontstond een goed verhuurbaar geheel.

 

MEER OVER OFFICEZ: http://www.officez.nl/rijnpoort

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

7 mei 2020

Opdrachtgever

Officez - Rijsterborgh

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Loungemeubilair, horecameubilair, maatwerk interieurbouw, vloerkleden, verlichting, wandvisuals

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper