Perla vloeren & karpetten inspiratie 05

Vloeren en karpetten

Een mooi interieur begint bij een goede basis. De vloer is een bijzondere sfeermaker in de inrichting en moet daarom met aandacht worden gekozen. Een ruimte komt tot leven met de juiste keuze van het type vloer. De kleur, het materiaal en de texturen hebben namelijk allemaal invloed op de uitstraling die je creëert. Of je nu op zoek bent naar een robuuste, minimalistische of industriële vloer, onze mogelijkheden zijn erg divers.

Passend bij de visuele bedrijfsidentiteit

Vloeren of karpetten kies je niet zomaar. De keuze voor hout, tapijt, laminaat of vinyl gaat dan ook op basis van een doordacht plan. We ontwikkelen een interieurontwerp daarom altijd vanuit het oogpunt van de visuele bedrijfsidentiteit. Een sterke identiteit zie je namelijk terug in een succesvol interieur design. De meubels, muur- en vloerbekleding dragen bij aan het merkverhaal en laten zien waar je als bedrijf voor staat. Dit heeft een positief effect op het welzijn van de werknemers en geeft daarnaast een goede eerste indruk op je gasten. In de projectfoto’s onderaan de pagina zie je een greep uit de mogelijkheden. Samen met onze interieurspecialisten vertalen we jouw wensen naar een creatief ontwerp.

 

Vloeren met bijzondere details

Vloeren en karpetten bieden tegenwoordig veel meer mogelijkheden dan voorheen. De vloerafwerkingen verschillen namelijk in materiaal, textuur en kleur. We werken met bijzondere details en accenten, om een buitengewoon mooie interieurbeleving te creëren. Daarbij laten we ons niet beperken door het gebruik van slechts één type vloerafwerking, maar combineren we meerdere soorten om zo een driedimensionale uitstraling aan de ruimte te geven.

De juiste vloer bij jouw bedrijf

Een goede vloer moet passen bij de bedrijfsidentiteit, een duurzame levensduur hebben en onderhoudsvriendelijk in gebruik zijn. Deze eigenschappen komen terug in al onze vloeren en karpetten. Wij ontwerpen daarom alleen met materialen en producten van hoogwaardige kwaliteit en een duurzaam karakter. De producten zijn naast stijlvol, kosteneffectief en inspirerend, bovendien erg veelzijdig en maken ieder soort inrichting mogelijk. Wij bieden vloeroplossingen voor ieder interieur, met vloeren voor entrees, recepties, kantoren, directiekamers, vergaderzalen, recreatieruimtes, gangen, kantines en restaurants.

Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.