• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

MVO Inrichten

 

Gespecialiseerd in MVO-inrichten

 

Dankzij onze veelzijdige ervaring profiteert u van optimale oplossingen in het MVO-inrichten. Dit merkt u aan ons ruime assortiment en de juiste kantoormeubelen en inrichtingscomponenten. En uiteraard onze diverse diensten. Zo geven wij u graag advies waarmee uw moderne inrichting perfect aansluit op de waarden van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een persoonlijk advies levert u de juiste oplossing. Beter voor uw organisatie, de maatschappij en zelfs uw budget.

 

Wat is MVO-inrichten?

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: een integrale visie op duurzame bedrijfsvoering. Laat u uw organisatie volgens MVO inrichten, dan is iedere stap een afweging tussen de verschillende economische en maatschappelijke effecten. En natuurlijk de belangen van u en uw medewerkers, doelgroep en andere belanghebbenden. Perla Kantoorinrichting vindt deze balans samen met en voor u.

 

Waarom MVO inrichten?

 

Toch is inrichten volgens het MVO niet alleen gericht over de verduurzaming van bestaande bedrijfsactiviteiten. Voor de meeste bedrijven biedt MVO een uitgelezen kans effectiever, efficiënter en succesvol te zijn. Dit dankzij de grotere flexibiliteit en de aansluiting op nieuwe markten en businessmodellen die te maken hebben met de winst voor mens, maatschappij en milieu. Niet zelden speelt het inrichten van een kantoor hierin een rol.

 

MVO op uw eigen manier

 

MVO vergroot uw waarde op zowel economisch (Profit) als ecologisch (Planet) en sociaal (People) opzicht. Dit wordt ook wel de 3 P’s genoemd. Van productie tot en met HRM, van inkoop tot en met marketing. Uiteraard is geen van deze factoren ooit identiek. Ook uw bedrijf is weer anders. Denk maar aan uw bedrijfsgrootte, bedrijfscultuur, bedrijfsstrategie en branche. Uw doelen en aandachtspunten veranderen bovendien met de tijd en uw beslissingen. Daarom biedt Perla Kantoorinrichting u altijd een afgepaste oplossing, in de context van uw bedrijf.

MVO-inrichten met bestaand kantoormeubilair

 

Uw bijdrage en winst zit ook in het duurzame gebruik van uw meubilair. Dankzij de juiste kantoormeubelen ontloopt u de verantwoordelijkheid van nieuw gefabriceerde en vervoerde kantoormeubelen. Want jaarlijks leveren deze een enorme belasting op voor zowel het milieu als de maatschappij. Doorgaans uitstekende producten verdwijnen te snel bij het afval. Bij de afvalverwerkingsbedrijven gaan hun kostbare grondstoffen verloren. En zelfs recycling is niet altijd effectief. Gelukkig is veel kantoormeubilair weer als nieuw na professionele renovatie en reiniging. Hierbij kiest Perla Kantoorinrichting graag samen met u de meest geschikte producten uit.

 

Huren en leasen is MVO

 

De modernste en fraaiste kantoormeubelen kunt u simpelweg bij ons leasen of huren. Hiermee kunt u verantwoord inrichten, met gegarandeerde kwaliteit. De meubelen zijn gereinigd, representatief en duurzaam. Ze stellen u in staat flexibeler te werk te gaan. Immers kunt u tussentijdse aanpassingen in locatie, budget, aantal medewerkers en inrichting meteen doorvoeren.

 

MVO-inrichten is voordelig

 

Behalve praktisch en verantwoord is MVO-inrichten voordelig voor u. Zo bespaart u door de huur- en leaseopties enorm op uw investeringen en afschrijvingen. De kosten zijn direct fiscaal te verrekenen. Bovendien zijn ergonomische, representatieve en moderne meubelen kostbaar. Door het slim inrichten via huren, leasen en tweedehands meubilair omzeilt u de grootste begininvesteringen! Zo bespaart u dus ook veel geld.

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting