• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Kantoorinrichting Sonos Hilversum – Perla 01

Sonos Europe B.V. – Hilversum

Interieuradvies voor kantoorinrichting Sonos Europe B.V.

INVENTARISATIE

Sonos Europe is niet meer weg te denken uit de wereldwijde huiskamers. Als pioniers van de draadloze speakers heeft Sonos een gedurfde visie uitgestippeld en daar de technologie voor bedacht om dat te bereiken. Toen Sonos Europe van hun eerste kantoor binnen Hilversum verhuisden naar het voormalig NCRV gebouw kwam Perla kantoorinrichting in beeld. Uit een aantal leveranciers zijn wij gekozen om het kantoor in te delen en het interieur verder te ontwerpen.

 

ADVIES | ONTWERP

De opdracht aan Perla Kantoorinrichting was om een interieurontwerp te maken voor kantoren, meetingrooms en ontspanningsruimtes. Daarbij hebben wij geadviseerd om functionele ergonomische werkplekken te creëren waarbij er genoeg ruimtes binnen het gebouw zijn gemaakt om te vergaderen, te ontspannen of op een andere plek te werken. Dit zorgt voor dynamiek en teamspirit binnen de gehele organisatie.

 

REALISATIE

Allereerst hebben we een vloerenplan bedacht voor diverse functies. Interface tapijttegels in de kantoren, een houten vloer in de gangzone en een tegelvloer in het meetingpoint. Het meetingpoint was een ruimte met een keuken en koffiepunt, maar had geen kantine functie. Deze is later in het souterrain verzorgd. Het meetingpoint moest dan ook een ruimte worden om te werken, elkaar te ontmoeten en te ontspannen. Er zijn diverse zithoogtes toegepast, zodat er een speels geheel ontstaat. Door gebruik te maken van 3D muurpanelen, visuals en karpetten is de ruimte een gave ontmoetingsplek. De kantoren zijn ingericht met ergonomische bureaustoelen, duo werkplekken en vergadermeubilair van Sedus. Als eyecatcher hebben we in elke ruimte een Dark Oblivion lamp opgehangen. Voor de akoestiek en concentratie zijn wanden tussen de werkplekken geplaatst.

 

MEER OVER SONOS: https://www.sonos.com/nl-nl/home

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

1 april 2011

Opdrachtgever

Sonos Europe B.V.

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Interieurbouw, bureaus, stoelen, lounge meubilair, entreemeubilair, akoestiek, lunchmeubilair

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper