• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Kantoorinrichting Teva Pharmachemie

Teva Pharmachemie B.V. – Haarlem

Kwalitatieve budgetinrichting voor Farmaceut

INVENTARISATIE

Teva Pharmachemie is een wereldwijde speler op het gebied van generieke geneesmiddelen en biofarmaceutica. De fabriek in Haarlem en omliggende kantoren bieden veel werkgelegenheid in de Waarderpolder. Al meer dan een eeuw gebruiken zorgverleners, patiënten en mantelzorgers de medicijnen van Teva. Voor Teva is er een nieuw strak kantoorpand bijgebouwd in de Waarderpolder te Haarlem. Aan Perla Kantoorinrichting dan ook de vraag mee te denken over de verdere invulling daarvan.

 

ADVIES | ONTWERP

Het strakke en lichte pand is afgeleverd met witte vloeren van Forbo en met tevens veel glazen wanden. Ook zijn er groene pantry’s door de gebouwarchitect geplaatst. Aan Perla daarom de vraag om het gebouw verder te stylen en te meubileren binnen een bepaald budget.

 

REALISATIE

Perla Kantoorinrichting heeft het strakke beeld van het pand verder doorgezet door gebruik te maken van 4 poots rechte bureaus i.c.m. moderne bureaustoelen. De uitgekozen producten zijn tevens budgetvriendelijk gezien het gestelde totaalbedrag. Om de akoestiek in de kantooromgeving te verbeteren maken we daarnaast gebruik van Palmberg kasten met akoestische deuren. Akoestische wandvisuals in frames zorgen verder voor een gave aankleding per ruimte. De vergaderkamers zijn ingericht met flexibele vergadertafels van Haworth en met comfortabele slede vergaderstoelen van Perla Private Label. Kantinemeubilair van Haworth en Robberechts in lichte kleuren op een kleurige forbo vloer maken het kantoor compleet. Zo is door Perla Kantoorinrichting binnen het gestelde budget een kwalitatieve en representatieve kantooromgeving gecreëerd.

 

MEER OVER TEVA PHARMACHEMIE: https://www.teva.nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

1 maart 2013

Opdrachtgever

Teva Pharmachemie

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Bureaus, bureaustoelen, entreemeubilair, vergadermeubilair, directiemeubilair, kantinemeubilair

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper