• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Kantoorinrichting Vliegtickets Halfweg – Perla 01

Vliegtickets.nl – Halfweg

Kantoorinrichting Vliegtickets.nl stijgt naar grote hoogte

INVENTARISATIE

Vliegtickets.nl is een onderdeel van de Otravo Group en leidinggevend op het gebied van online boekingen binnen de reisbranche. Het bedrijf stelt reizigers in staat om in meer dan 50 landen vliegtickets en vakanties online te boeken. Otravo is ontstaan uit het samengaan van Vliegtickets.nl en World Ticket Center. Doordat de bedrijven gefuseerd zijn, hadden zij de behoefte aan een nieuwe kantooromgeving. Aangezien Perla Kantoorinrichting in het verleden al veel gedaan heeft voor Vliegtickets.nl, werden wij nu ook weer benaderd voor het ontwerp en realisatie van het nieuwe kantoor in de Suiker Silo’s in Halfweg.

 

ADVIES | ONTWERP

In samenwerking met partner The Inconnection, een projectmanagement bureau, hebben we een plan ontwikkeld om het gehele proces soepel te laten verlopen. Een pand als de Suiker Silo’s met zijn ronde vorm heeft namelijk zorgvuldige aandacht nodig op het gebied van indeling, akoestiek en inhuizen. Perla Kantoorinrichting zorgde voor een indelingstekening i.c.m. een interieurplan. The Inconnection hield zich daarnaast bezig met interieurbouw, planning, verhuizingen en akoestiek.

 

REALISATIE

Elementen uit de reisbranche als fraaie visuals van mooie bestemmingen en tapijt met een urban uitstraling vormden een prachtige basis. Een gedeelte van het bestaande meubilair hebben we tevens hergebruikt. De lunchruimte is in samenwerking met een styliste vormgegeven. Door de juiste coördinatie en samenwerking van alle betrokken partijen hebben we zowel de doelstellingen als tijdsplanning, budget en uitstraling naar behoren gerealiseerd. Op het gebied van akoestiek is er daarnaast gekozen voor akoestische scheidingswanden bij de bureaus die voorzien zijn van visuals.

 

MEER OVER VLIEGTICKETS.NL: https://www.vliegtickets.nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

1 juni 2014

Opdrachtgever

Vliegtickets.nl

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting, The Inconnection

Producten

Vloeren, bureaus, bureaustoelen, vergadermeubilair, akoestiek

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper