• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Kantoorinrichting Zaamen Haarlem – Perla 01

ZAAMEN – Haarlem

Flexwerk kantoor op niveau

INVENTARISATIE

Een statig enigszins verwaarloosd Haarlems grachtenpand werd door de eigenaar prachtig verbouwd en hersteld teneinde er een Flexwerk kantoor van te maken. Samen met Steven van Maanen kreeg Perla Kantoorinrichting de opdracht van Zaamen om de ruimtes verder in te vullen. Dit met als doel diverse werk-, en vergaderplekken in diverse stijlen neer te zetten. Huurders maken op deze manier zelf de keuze in welke sfeer zij werken of vergaderen.

 

ADVIES | ONTWERP

Steven van Maanen en Perla Kantoorinrichting stemden materialen en kleuren samen af en voor elke ruimte maakten wij een apart kleur- en meubelplan.  Er zijn vergaderruimtes, boardrooms, writersrooms en diverse kantoren gestyled, zodat er veel verschillende opties ontstaan voor de gebruikers. Gezien het intensieve gebruik adviseerden wij kantoormeubilair van hoge kwaliteit.  Het kleurpallet is vrolijk maar met respect voor de klassieke uitstraling van het pand.

 

REALISATIE

Black Dot bureaustoelen i.c.m. bureaus van Sedus zetten we in teneinde de kwaliteit te waarborgen. Voor het Hart van Zaamen waar een bar is geplaatst hebben wij horecameubilair van het merk Perla Private Label ingezet. Diverse ruimtes voorzien we van akoestische banken van Senator-Allermuir, wat de akoestiek ten goede komt en voor de gebruikers extra zitplekken creëert.

 

MEER OVER ZAAMEN: https://www.zaamen.nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

12 februari 2016

Opdrachtgever

Zaamen

Ontwerp

Architect Steven & Laura / Perla

Producten

Bureaus, bureaustoelen, vergadermeubilair, lunchmeubilair, banken

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper