• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Perla referenties Officez Kennemerhaghe panorama
Lincoln

Officez Kennemerhaghe – Heemstede

Comfortabel zakendoen in luxe omgeving

INVENTARISATIE

Officez Kennemerhaghe verhuurt volledig ingerichte werkruimtes in stijlvolle kantoorpanden op verschillende locaties door heel Nederland. Ieder Officez pand is altijd van alle gemakken voorzien. Voor een kantoorpand in Heemstede werd Perla Kantoorinrichting gevraagd om voor de bovenste verdieping, met tevens geweldig uitzicht, een ontwerp te maken om te vergaderen en te relaxen.

 

ADVIES | ONTWERP

Aangezien in het gehele pand meerdere huurders gevestigd zijn was ons advies om ook voor de vergaderruimtes diversiteit te creëren. En daarbij een up-to-date ontspanningsruimte met bar en diverse zit mogelijkheden te ontwikkelen . Zodoende kan elke gebruiker haar of zijn ideale vergader,- en ontspanningsplek kiezen. Het doel van Officez Kennemerhaghe is daarmee dan ook dat de gebruikers een perfecte plek hebben om te werken, te netwerken, te groeien en gasten in stijl te ontvangen. Dit heeft Perla dan ook als rode draad gebruikt in het ontwerp.

 

REALISATIE

Met het bovenstaande in gedachte werd een vloerenplan bedacht die aansloot bij de thema’s van de diverse kamers. Diverse vergaderkamers met ieder hun eigen stijl en thema. Een boardroom voor meerdere personen met presentatiemogelijkheden en representatief vergadermeubilair voor gesprekken op niveau. Een zit/sta vergaderkamer voor snellere effectieve besprekingen. Een teamtafel voor projectgroepen en scrummeetings etc.  Alle kamers geven door een specifiek kleur- en materiaalgebruik een andere indruk, zodat men de juiste kamer bij het desbetreffende gesprek kan kiezen. De chillruimte of ontspanningsruimte werd ingericht met meubilair in diverse zithoogtes zoals barkrukken, banken, loungestoelen etc. Hierdoor ontstaat een speels geheel waarbij de gebruiker kan kiezen waarbij die zich prettig voelt. Door de stijlvolle inrichting is het een meetingpoint voor alle gebruikers van het pand geworden.

 

MEER OVER OFFICEZ: http://www.officez.nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

20 maart 2020

Opdrachtgever

Officez - Rijsterborgh

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Loungemeubilair, horecameubilair, maatwerk interieurbouw, vloerkleden, verlichting, wandvisuals

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper