• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Rijsterborgh panorama
Lincoln

Rijsterborgh Vastgoed – Nederland

Luxe en klasse opnieuw vormgegeven

INVENTARISATIE

Rijsterborgh Vastgoed heeft in de loop der jaren een respectabele reputatie opgebouwd op het gebied van bedrijfshuisvesting. Kwaliteit en het beheer staan daarbij centraal. En dat is goed te zien aan de uitstekende staat van de panden. De bedrijfspanden zijn vaak het visitekaartje van organisaties. Ook voor de openbare ruimtes binnen de panden is het van belang dat deze er representatief uitzien en kwaliteit uitstralen. In 2019 realiseerde Perla een succesvol interieur voor een bedrijfspand in Heemstede. Na deze ware metamorfose kwamen er meer ontwerp opdrachten voor Perla voor de verschillende bedrijfspanden in Nederland. Daarbij zijn constant de focuswoorden van belang geweest als kwalitatief, degelijk en een gastvrij interieur.

 

ADVIES | ONTWERP

In het ontwerp voor het interieur is constant gekeken naar de architectuur van het pand. Veel van de panden zijn voorzien van vloeren en wanden van marmer. Om deze stijlelementen te behouden vormen deze dan ook vaak de basis voor het ontwerp. De kunst is dan om de juiste vertaling te maken naar een hedendaags interieurstijl waarbij nog steeds niet te kort wordt gedaan aan de luxe uitstraling van het marmer. Door gebruik te maken van klassieke elementen in veelal zachte kleur tinten blijft er een verbintenis gehandhaafd met het marmer. Op deze manier behoud het interieur zijn veilige en rustige karakter, maar heeft wel zijn charme. In dit concept is dan ook kwaliteit, gastvrijheid en degelijkheid in ieder bedrijfspand van Rijsterborgh terug te vinden.

 

REALISATIE

Voor de inrichting is er gekeken naar meubilair en verlichting met uitstraling en in zachte kleur tinten. De designs van de interieurelementen maken een directe vertaalslag naar de gewenste sfeer en uitnodigende uitstraling. Een ander goed voorbeeld van de vormentaal en het kleurenpalet is de toepassing van het meubilair van de Zweedse fabrikant Johanson Design en de Duiste fabrikant Sedus. Het meubilair van deze twee fabrikanten staan dan ook voor kwaliteit en verrassende vormgeving. In combinatie met stijlvolle sfeerverlichting en luxe wandbekleding maken het geheel tot interieurs waar Rijsterborgh voor staat.

 

MEER OVER OFFICEZ: http://www.rijsterborgh.nl

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

17 november 2022

Opdrachtgever

Officez - Rijsterborgh

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Loungemeubilair, horecameubilair, maatwerk interieurbouw, vloerkleden, verlichting, wandvisuals

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper