• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Tebulo Alkmaar Panorama
Lincoln

Tebulo Engineering B.V. – Alkmaar

Sfeervolle nieuwe kantoorinrichting voor technische professionals

INVENTARISATIE

Tebulo Engineering is één van de meest toonaangevende engineering bureaus in Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen, het uitvoeren en het realiseren van innovaties. De basis van het succes wordt gevormd door opdrachtgevers, medewerkers en partners. Het efficiënt werken en opereren met de hoogst mogelijke integriteit in het belang van opdrachtgevers zonder daarbij het milieu en de maatschappij uit het oog te verliezen. De organisatie is al vele jaren gevestigdt in Alkmaar. Door vele ontwikkelingen in het bedrijf en omgeving heeft men begin dit jaar besloten om naar een andere locatie te gaan binnen de gemeente Alkmaar.

 

ADVIES | ONTWERP

Tebulo Engineering heeft gekozen voor de Victory Building te Alkmaar. Het kantorencomplex bestaat uit twee torens, waarbij Tebulo op de 4e en 5e verdieping kantoorruimte huurt. De ruimtes werden opgeleverd als casco ruimtes, waarbij er ook nog een indeling gemaakt moest worden. Vanuit het verleden waren er al contacten tussen Perla Kantoorinrichting en Tebulo. Perla kreeg de opdracht om een ontwerp te maken voor de lege ruimtes. Beginnend met gesprekken over het bedrijf Tebulo en een inventarisatie waar Tebulo nu staat en de ontwikkelingen voor de toekomst. Na deze inventarisatie is er een functionele indeling gemaakt. Iedere afdeling op de juiste verdieping om ook de onderlinge samenwerking te stimuleren. Het vloerenplan bestaat uit een combinatie van harde en zachte vloeren. Loopzones op basis van harde vloeren en werkplekzones in tapijt. Voor de wanden is er voorgesteld om een combinatie te nemen van gesloten wanden en glazen wanden. Ondanks de technische aard van het bedrijf is er gekozen voor sfeervolle huiselijke elementen, zoals accent verlichting, beplanting, warme kleuren in de lunchruimte en veel licht kleurig hout. De verschillende afdelingen hebben ook hun eigen kleurstelling.

 

REALISATIE

De uitvoering van het project is intern door de mensen van Tebulo gecoördineerd. In verschillende fases over een periode van drie maanden is het project gerealiseerd. Samenwerkende partners van Perla Kantoorinrichting hebben de bouwkundige werkzaamheden verricht. Schilders en stoffeerders hebben kleur in het pand aangebracht waardoor er al snel een fijne werkomgeving ontstond. Daarna heeft het montageteam van Perla de volledige inhuizing en montage geregeld van al het meubilair. Uiteindelijk is de afmontage van accentverlichting verzorgt door de elektricien. Door de fijne samenwerking tussen de verschillende partijen, is er een sfeervolle nieuwe kantoorinrichting ontstaan voor de technische professionals uit Alkmaar.

 

MEER OVER Tebulo Engineering: https://www.tebulo.com/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

13 april 2022

Opdrachtgever

Tebulo Engineering B.V.

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Bureaus, vergadermeubilair loungemeubilair, softseating, verlichting, wandbekleding, vloeren, maatwerk meubilair

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper