• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Tebulo Alkmaar Panorama
Lincoln

Tebulo Engineering B.V. – Alkmaar

Sfeervolle nieuwe kantoorinrichting voor technische professionals

INVENTARISATIE

Tebulo Engineering is één van de meest toonaangevende engineering bureaus in Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen, het uitvoeren en het realiseren van innovaties. De basis van het succes wordt gevormd door opdrachtgevers, medewerkers en partners. Het efficiënt werken en opereren met de hoogst mogelijke integriteit in het belang van opdrachtgevers zonder daarbij het milieu en de maatschappij uit het oog te verliezen. De organisatie is al vele jaren gevestigdt in Alkmaar. Door vele ontwikkelingen in het bedrijf en omgeving heeft men begin dit jaar besloten om naar een andere locatie te gaan binnen de gemeente Alkmaar.

 

ADVIES | ONTWERP

Informatie volgt!

REALISATIE

Informatie volgt!

 

MEER OVER Tebulo Engineering: https://www.tebulo.com/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

13 april 2022

Opdrachtgever

Tebulo Engineering B.V.

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Bureaus, vergadermeubilair loungemeubilair, softseating, verlichting, wandbekleding, vloeren, maatwerk meubilair

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper