Tijd voor een nieuwe kantoorinrichting?

Worstel je dagelijks met een inspiratieloze werkomgeving? Merk je dat de energie in je kantoor ver te zoeken is? Dan is het hoog tijd voor verandering! Jouw kantooromgeving heeft een directe invloed op de productiviteit, creativiteit en het welzijn van jou en je team. En daarbij komt dat het aantrekken en behouden van personeel ook een stuk gemakkelijker wordt!

Voor & Na

Oude kantoorinrichting Bavinckhouse Nieuwe kantoorinrichting Bavinckhouse door Perla
Aantal jaren actief
28 jaar
Succesvol afgeronde projecten
1035 +
Aantal verschillende merken
90 +

Wij staan voor je klaar!

Het inrichten van je kantoor kan een uitdagende taak zijn, zeker als de werkzaamheden niet te lang stil mogen liggen! Gelukkig hebben wij in de afgelopen 28 jaar genoeg kantoren ingericht en weten wij welke valkuilen er zijn.

Door onze scherpe inkoopprijzen bij onze leveranciers kunnen wij jou altijd een goede deal geven voor je nieuwe inrichting. En wist je dat kosten voor het ontwerp ook nog eens als korting wordt gegeven nadat je besluit het ontwerp door ons te laten realiseren?

Wat klanten over ons zeggen

Een ergonomische werkplek met een frisse en eigentijdse uitstraling was onze wens voor alle medewerkers op onze vestiging Alkmaar. Van ontwerp tot oplevering zijn wij door Perla begeleid op een deskundige, vriendelijke en heldere wijze. De reactiesnelheid, het contact en de samenwerking tijdens het proces hebben wij als plezierig ervaren. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat en kunnen Perla van harte aanbevelen

Jan Wagenaar van De Hooge Waerder
Jan Wagenaar
Partner bij De Hooge Waerder

Het onderscheidend vermogen van Perla is de creativiteit waarmee zij de missie, de visie en de cultuur van onze onderneming tot leven hebben weten te brengen in het ontwerp van ons kantoorinterieur. Sindsdien is ons kantoor verworden tot een soort clubhuis waarin onze stakeholders elkaar veilig, vertrouwd en vooral met veel plezier ontmoeten. Elke dag is het weer een plezier om samen te werken in een inspirerende omgeving.

Jan Willem Voshol IBK
Jan Willem Voshol
Algemeen Directeur IBK B.V.

“We werken al jaren samen met Perla kantoorinrichting. Fijne samenwerking, plezierige communicatie en leuke creatieve ideeën. Altijd leuk om samen projecten op te pakken.”

Logo Officez
Nicole Rijsterborgh
Office manager Officez

“Door ons stap voor stap mee te nemen in het proces en het gehele inrichtingsvraagstuk in fases te hakken werd het voor ons makkelijk samen met Perla beslissingen te nemen. Met behulp van 3D tekeningen en de doelgerichte aanpak van Niels werd al snel duidelijk hoe onze ruimtes mooi in elkaar zouden gaan grijpen. Wij hebben de werkwijze en service als zeer prettig ervaren en het eindresultaat mag er zijn”.

Mark Hink Working Talent
Mark Hink
Directeur Working Talent B.V.

“Goed relatie management met een enthousiast team deskundige medewerkers, goede service met oplossingen voor ieder budget en een lokale partner.”

Referentie Perla kantoorinrichting Niki Gatsonides
Niki Gatsonides
CEO Sensys Gatso Netherlands BV

“Goed werk geleverd! Waarom kiezen voor Perla Kantoorinrichting? Het prettige contact, deskundig advies, en vooral het meedenken op een voor ons onbekend terrein.”

Referentie Perla Kantoorinrichting Ronald Lubbe
Ronald Lubbe
Directeur Lubbe Lisse

“Een concrete, creatieve en nuchtere aanpak, met de juiste ondersteuning. Perla heeft ons geholpen met de totale nieuwe inrichting en ons voorzien van de tekeningen en een ontwerp zodat we een goed beeld hadden van onze toekomstige kantoorinvulling. De beelden gaven een goed inzicht.”

Referentie Perla kantoorinrichting Mireille Kaptein
Mireille Kaptein
DGA Kaptein Groep

“Bij Perla krijg je direct te horen wat de leveringsdatum gaat worden. Hun bemiddeling en relaties met betrouwbare onderaannemers voor overige diensten is zeer goed. Zelfs voor relatief kleine werken, van het schilderen van slecht een wandje tot kleine reparaties, is perfect.”

Referentie Perla kantoorinrichting Marc Meijer
Marc Meijer
Connect Technisch Uitzendbureau

Start vandaag nog jouw project!

Start een project met ons!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Officez Bavinckhouse

Amstelveen

Tebulo Engineering B.V.

Alkmaar

MEOS it.

Haarlem

Evos

Amsterdam

Working Talent B.V.

Amsterdam

IBK B.V.

Veenendaal
Bekijk alle