• Betrokken
 • Deskundig
 • Persoonlijk

Kantoorinrichting voor de regio Alkmaar

 

Perla Kantoorinrichting heeft de mogelijkheid om ook voor de bedrijven in de regio Alkmaar een perfecte kantoorinrichting te realiseren. Door de vernieuwde snelweg A9, is de reistijd van Alkmaar naar Perla Kantoorinrichting in Haarlem nog geen 25 minuten. Dit geeft de bedrijven in de regio Alkmaar de mogelijkheid om een fraaie showroom in Haarlem te bezoeken.  Zowel voor de mensen van Perla Kantoorinrichting als de bedrijven in de regio Alkmaar is op bezoek gaan dus geen probleem. Perla Kantoorinrichting heeft inmiddels al een aantal toonaangevende kantoren ingericht in de regio Alkmaar.

 1. Ga de N242 op vanaf de en Nieuwe Schermerweg
 2. Voeg in op de N242
 3. Weg vervolgen naar de A9
 4. Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Rottepolderplein om de borden A200 richting Halfweg/Amsterdam/Haarlem te volgen
 5. Neem op de rotonde de 1ste afslag de oprit naar A200 op richting Haarlem
 6. Voeg in op de A200
 7. Neem de Camera Obscuraweg naar de Oudeweg
 8. Volg de linkerrijstrook om links aan te houden
 9. Weg vervolgen naar de Camera Obscuraweg
 10. Weg vervolgen naar de Oudeweg
 11. Flauwe bocht naar links om op de Oudeweg te blijven
 12. Je vindt je bestemming rechts

Bekijk hier de volledige routebeschrijving

Uiteraard is Perla Kantoorinrichting trots op wat zij hebben gerealiseerd aan kantoorinrichting in de regio Alkmaar en bezoeken dan ook graag deze projecten met u.

Referentieprojecten omgeving Alkmaar:

Ook voor de bedrijven in Alkmaar en omgeving geldt “kantoorinrichtichting kan de meest krachtige boodschap zijn naar relaties en eigen personeel”. Vaak wordt onderschat welke waarde een goede kantoorinrichting kan hebben. Investeren in een goede website is vanzelfsprekend. Maar kantoorinrichting is vaak een sluitpost van het geheel. De adviseurs van Perla Kantoorinrichting tonen dan ook graag aan wat het effect is van een goede kantoorinrichting. Uiteraard binnen de kaders van de wensen en budget van de klant. Ons assortiment is zo samengesteld dat wij binnen bijna ieder budget een kantoorinrichting kunnen realiseren en dit ook voor de regio Alkmaar.

Wij kunnen uw Kantoorinrichting verzorgen in o.a. Haarlem, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Leiden, Hoofddorp, Zaandam, Amstelveen, Den-Helder, Heerhugowaard, Hoorn, Almere enz. Perla Kantoorinrichting is onafhankelijk leverancier voor uw kantoorinrichting en dan ook niet gebonden aan fabrikanten die kantoormeubelen produceren. Hierdoor kunnen wij u constant een onafhankelijk advies geven over uw nieuwe kantoorinrichting.
Perla Kantoorinrichting heeft 80 merken in o.a. bureaustoelen, bureaus, directiemeubilair, entreemeubilair, ergonomische hulpmiddelen, kantinemeubilair, kasten, banken & fauteuils, vergadertafels, vergaderstoelen, verlichting, wanden en accessoires.

Indien u een afspraak wenst te maken met één van onze adviseurs in Haarlem of bij u op de werkplek, kunt u contact met ons opnemen onder telefoonnummer 023-5313952.

Ik kom graag in contact met Perla Kantoorinrichting

Neem dan snel contact met ons op of maak een afspraak!