• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

Montage – en verhuisdienst

 

Hoogwaardige montage- en verhuisdienst

 

U kiest voor onze montage- en verhuisdienst als u efficiënt, probleemloos en voordelig wilt verhuizen. Want een verhuizing is een van de meest stressvolle perioden. Niet alleen voor particulieren, maar juist ook voor ondernemers of organisators. U voelt ook de druk van een krappe planning, een beperkt budget en een snelle hervatting van uw dagelijkse bedrijfsvoering. Een hele verantwoordelijkheid. Zoek daarom een partner die deze verantwoordelijkheid met u draagt. Iemand met ervaring in het plannen en uitvoeren van bedrijfsverhuizingen. Iemand met snelheid, doortastendheid en technisch inzicht. Iemand die bovendien betrokken is bij het succes van uw verhuizing. Iemand van Perla Kantoorinrichting. Neem nu contact met ons op en garandeer een prettige overgang naar uw nieuwe werkomgeving.

 

De montage- en verhuisdienst die bij u past

 

Wat kenmerkt een professionele montagedienst of verhuisdienst? Niet alleen ruime en robuuste verhuiswagens, hardwerkende verhuizers en monteurs, of technische kennis en ervaring. Boven alles is een professionele montagedienst of verhuisdienst het resultaat van persoonlijke aandacht. Uw verhuizing is toegespitst op uw specifieke organisatie. Op uw planning, inventaris en wensen. Hiervoor verlenen wij u een betrokken en toegankelijke service. De vele vraagstukken en aandachtspunten die uw verhuizing doorlopend oplevert, worden door ons direct opgelost. Hierdoor verloopt uw verhuizing op prettige wijze. Zo start iedereen met een fris gevoel op uw nieuwe locatie.

Montagedienst voor moderne kantoorinrichtingen

 

Het moderne kantoor is al jaren in ontwikkeling. Nieuwe werkplaatsen voor meer flexibele en veelzijdige toepassingen zijn regel. Denk aan werkplaatsen voor verschillende werknemers, bureaus voor staand werken, of receptie- en ontvangstruimten met computers en beeldschermen. Door deze vooruitgang ligt de nadruk bij een montagedienst steeds meer op technische expertise. Uw meubilair moet ongeacht merk, type en ruimte snel en perfect gemonteerd worden. Met fraai resultaat, geheel zonder schade. Vertrouw hiervoor op Perla Kantoorinrichting.

 

Snelle verhuisdienst

 

Ondanks de grote vakkundigheid waarmee wij uw kantoormeubilair verhuizen, levert onze service geen snelheid in. Dit is perfect voor uw planning en de veerkracht waarmee u weer aan het werk kunt. En voor de beperkte kosten van onze verhuisdienst. Want een snelle afronding van uw verhuizing (en montage) veroorzaakt aanzienlijk lage kosten.

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting