br

Projectmanagement

 

Van ontwerp naar  realisatie!

 

Professionele ondersteuning bij het realiseren van renovatie, bouw- of verhuistrajecten is voor veel bedrijven steeds belangrijker.

Tijdens het hele proces van veranderingen is het zeer waardevol om te kunnen blijven focussen op de eigen core business. Maar ook ontbrekende kennis op het gebied van projectmanagement, kan zeer welkom zijn. Tijdens de inventarisatiefase wordt duidelijk welke disciplines van projectmanagement volgens onderstaand overzicht voor u van toepassing zijn.

Onze ervaren projectmanagers vormen de spil bij het realiseren van uw project. Zij zijn de verbinding tussen de opdrachtgever en de ontwerpende, bouwende en uitvoerende partijen. Verantwoordelijk voor de bouwplanning en de dagelijkse aansturing van deze partijen. Daarbij zijn alle connecties met de juiste professionals van belang om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Binnen het goed uitgewerkte plan, waarbij alle facetten op elkaar afgestemd worden ontstaat een proces waar planning, budget en vakmanschap samensmelten. Het uiteindelijke resultaat is een omgeving die speciaal voor de opdrachtgever is gecreëerd.

 

Wilt u ook een zorgeloze overstap naar uw nieuwe werkomgeving? Onze ervaren projectmanagers helpen u dan graag verder.

Ik kom graag in contact met Perla Kantoorinrichting

Neem dan snel contact met ons op of maak een afspraak!