• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

Projectmanagement

 

Van ontwerp naar  realisatie!

 

Professionele ondersteuning bij het realiseren van renovatie, bouw- of verhuistrajecten is voor veel bedrijven steeds belangrijker.

Tijdens het hele proces van veranderingen is het zeer waardevol om te kunnen blijven focussen op de eigen core business. Maar ook ontbrekende kennis op het gebied van projectmanagement, kan zeer welkom zijn. Tijdens de inventarisatiefase wordt duidelijk welke disciplines van projectmanagement volgens onderstaand overzicht voor u van toepassing zijn.

Onze ervaren projectmanagers vormen de spil bij het realiseren van uw project. Zij zijn de verbinding tussen de opdrachtgever en de ontwerpende, bouwende en uitvoerende partijen. Verantwoordelijk voor de bouwplanning en de dagelijkse aansturing van deze partijen. Daarbij zijn alle connecties met de juiste professionals van belang om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Binnen het goed uitgewerkte plan, waarbij alle facetten op elkaar afgestemd worden ontstaat een proces waar planning, budget en vakmanschap samensmelten. Het uiteindelijke resultaat is een omgeving die speciaal voor de opdrachtgever is gecreëerd.

 

Wilt u ook een zorgeloze overstap naar uw nieuwe werkomgeving? Onze ervaren projectmanagers helpen u dan graag verder.

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting